Herinnerings-kunstwerk

Je herkent het vast wel: Op zolder heb je stapels oude foto’s, een map met oude kindertekeningen, plaatjes en bonnetjes die je hebt verzameld tijdens een reis. Maar ook favoriete babykleding, een mutsje, een sieraad van oma dat je nooit meer draagt. Allemaal objecten die je heel dierbaar zijn en je aan mooie tijden doen terugdenken. Waar je best vaker van zou willen genieten, maar die nu in een hoekje onder het stof liggen.

Ik kan je helpen om van zo’n foto of object een prachtig Herinnerings-kunstwerk te maken.
Het perfecte kado voor een 50-jarig huwelijksfeest, een verjaardag of een (werk)jubileum.

Een voorbeeld van een Herinnerings-kunstwerk zie je hieronder.

Hoe zou het zijn als jouw herinnering straks in de vorm van een persoonlijk kunstwerk aan de muur hangt? Waardoor je jouw herinnering iedere dag kunt herbeleven? Of wat je kado kan geven aan een geliefde, of als geschenk bij een speciale gebeurtenis.

Er zijn allerlei mogelijkheden om bijvoorbeeld een foto te verwerken tot een kunstwerk, en ook andere objecten kunnen de basis zijn.
Al vanaf 750 euro kan er een prachtig herinnerings-kunstwerk bij jou aan de muur hangen.

Er zijn 2 opties:

  1. In nauw overleg, gebaseerd op jouw herinnering en jouw wensen, maak ik een kunstwerk op maat.
  2. In een traject van ongeveer een maand ga jij zelf onder mijn begeleiding een persoonlijk herinneringskunstwerk maken, in mijn atelier. Als bonus bij dit traject krijg je een boekje van ‘the making of’.

Wil je weten of één van deze 2 mogelijkheden iets voor jou is, stuur dan een mailtje naar janine.vanherwaarden@gmail.com en ik stuur je een 10 IDEEËN VOOR EEN HERINNERINGSKUNSTWERK OM NOOIT TE VERGETEN. Ben je dan nog steeds enthousiast, dan kan ik je in een vrijblijvend gesprek alle details vertellen en voorbeelden laten zien.
Je kunt me ook direct bellen voor meer informatie op 06 1550 1079.